561kcal15min0
Porcijų:2Ingredientų:9
125 g | Lęšiai Raudonieji |
60 g | Cukinijos |
110 g | Baklažanai |
20 g | Kmynai |
20 g | Karis (milteliai) |
245 g | Pomidorai Raudonieji |
90 g | Avinžirniai Garbanzo pupelės (konservuotos) |
165 g | Kokosų pienas (konservuotas) |
40 g | Špinatai (švieži) |
1 | Išvirkite lęšius. |
2 | Giliame puode pakaitinkite kokosų pieną. |
3 | Suberkite pjaustytas daržoves, vėliau lęšius. |
4 | Taip pat sudėkite pomidorus be luobelės. |
5 | Pagardinkite prieskoniais ir suberkite konservuotus avinžirnius. |
6 | Patroškinkite penkias minutes ir suberkite kapotus špinatus. Po minutės kaitrą išjunkite. |
7 | Patiekite su ryžiais ar bet kokiais kitais grūdais. |