• 26gBaltymų
  • 72gAngliavandenių
  • 24gRiebalų
  • 7.4gCukraus
  • 0gCholesterolio

Raudonųjų lęšių karis

Porcijų: 2

Ingredientai

125 g Lęšiai Raudonieji
60 g Cukinijos
110 g Baklažanai
20 g Kmynai
20 g Karis (milteliai)
245 g Pomidorai Raudonieji
90 g Avinžirniai Garbanzo pupelės (konservuotos)
165 g Kokosų pienas (konservuotas)
40 g Špinatai (švieži)
Kepimo/virimo trukmė:15min
Gaminimo trukmė:15min

Gaminimas

1 Išvirkite lęšius.
2 Giliame puode pakaitinkite kokosų pieną.
3 Suberkite pjaustytas daržoves, vėliau lęšius.
4 Taip pat sudėkite pomidorus be luobelės.
5 Pagardinkite prieskoniais ir suberkite konservuotus avinžirnius.
6 Patroškinkite penkias minutes ir suberkite kapotus špinatus. Po minutės kaitrą išjunkite.
7 Patiekite su ryžiais ar bet kokiais kitais grūdais.

Maistinė vertė

Energija 561kcal
Angliavandeniai 72g
Baltymai 26g
Riebalai 24g
Cukrus 7.4g
Maistinės skaidulos 23g
Fruktozė 2.6g
Gliukozė 2.5g
Krakmolas 30g
Sacharozė 0.2g
Vanduo 310g
Galaktozė 41mg
Pelenai 6g
Alfa Karotinas 0.1mg
Beta Karotinas 1.7mg
Likopenas 3.2mg
Vitaminas A 3140iu
Vitaminas A (RAE) 0.2mg
Vitaminas B6 0.6mg
Vitaminas C 38mg
Vitaminas E 4.1mg
Vitaminas K 0.1mg
Kriptoksantinas 1.6µg
Betainas 24mg
Cholinas 32mg
Folatas 0.2mg
Folatas (DFE) 0.2mg
Maistinis folatas 0.2mg
Niacinas 3.7mg
Pantoteno rūgštis 0.8mg
Riboflavinas 0.2mg
Beta tokoferolis 12µg
Gama tokoferolis 0.3mg
Liuteinas + zeaksantinas 2.7mg
Tiaminas 0.5mg
Kalcis 0.2g
Varis 1.5mg
Fluoras 2.5µg
Geležis 13mg
Magnis 0.2g
Manganas 3.6mg
Fosforas 0.5g
Kalis 1.6g
Selenas 6.8µg
Natris 0.2g
Cinkas 4.7mg
Glutamo rūgštis 4.7g
Alaninas 1.2g
Argininas 2.1g
Cistinas 0.4g
Glicinas 1.2g
Histidinas 0.7g
Proline 1.2g
Serinas 1.2g
Asparto rūgštis 3.1g
Izoleucinas 1.1g
Leucinas 1.9g
Lizinas 1.7g
Metioninas 0.3g
Fenilalaninas 1.3g
Treoninas 0.9g
Triptofanas 0.3g
Tirozinas 0.7g
Valinas 1.3g
Sočiųjų riebalų rūgštys 16g
Mononesočiųjų riebalų rūgštys 2.9g
Polinesočiųjų riebalų rūgštys 2.2g
Kampesterolis 3.8mg
Beta-sitosterolis 29mg
Fitosterolis 57mg
Stigmasterolis 2.5mg
0.1158