• 4.4gBaltymų
  • 19gAngliavandenių
  • 15gRiebalų
  • 7.9gCukraus
  • 0gCholesterolio

Kopūstų salotos

Porcijų: 1

Ingredientai

95 g Kopūstas Raudonasis
50 g Lapinis kopūstas Kale
56 g Morkos
12 g Petražolės (šviežia)
8 g Druska
14 g Alyvuogių aliejus (šalto spaudimo)
15 g Citrinos sultys (šviežios)
Gaminimo trukmė:10min

Gaminimas

1 Supjaustyti raudonąjį kopūstą ir suplėšyti lapinį kopūstą.
2 Dubenyje sudėti kopūstus, pjaustytas morkas ir kapotas petražoles.
3 Pagardinam aliejumi, citrinos sultimis bei druska.

Maistinė vertė

Energija 208kcal
Angliavandeniai 19g
Baltymai 4.4g
Riebalai 15g
Cukrus 7.9g
Maistinės skaidulos 5.8g
Fruktozė 1.9g
Gliukozė 2.1g
Krakmolas 0.8g
Sacharozė 2.6g
Vanduo 202g
Pelenai 10g
Alfa Karotinas 2mg
Beta Karotinas 8.8mg
Likopenas 20µg
Vitaminas A 16422iu
Vitaminas A (RAE) 0.8mg
Vitaminas B6 0.4mg
Vitaminas C 0.1g
Vitaminas E 3.4mg
Vitaminas K 0.6mg
Kriptoksantinas 41µg
Betainas 0.3mg
Cholinas 24mg
Folatas 0.1mg
Folatas (DFE) 0.1mg
Maistinis folatas 0.1mg
Niacinas 1.6mg
Pantoteno rūgštis 0.4mg
Riboflavinas 0.2mg
Beta tokoferolis 21µg
Gama tokoferolis 0.2mg
Liuteinas + zeaksantinas 5.2mg
Tiaminas 0.2mg
Kalcis 0.2g
Varis 0.8mg
Fluoras 1.8µg
Geležis 2.5mg
Magnis 52mg
Manganas 0.7mg
Fosforas 0.1g
Kalis 0.7g
Selenas 1.5µg
Natris 3.2g
Cinkas 0.8mg
Glutamo rūgštis 0.5g
Alaninas 0.1g
Argininas 0.1g
Cistinas 60mg
Glicinas 76mg
Histidinas 53mg
Proline 0.1g
Serinas 0.1g
Asparto rūgštis 0.3g
Izoleucinas 90mg
Leucinas 0.1g
Lizinas 0.1g
Metioninas 30mg
Fenilalaninas 86mg
Treoninas 0.2g
Triptofanas 24mg
Tirozinas 55mg
Valinas 0.1g
Sočiųjų riebalų rūgštys 2g
Mononesočiųjų riebalų rūgštys 10g
Polinesočiųjų riebalų rūgštys 1.8g
Fitosterolis 32mg
0.1472