• 16gBaltymų
  • 56gAngliavandenių
  • 34gRiebalų
  • 0.8gCukraus
  • 0gCholesterolio

Tofu su Tahini ir Tamari padažu.

Porcijų: 2

Ingredientai

100 g Ryžiai Ilgagrūdžiai
154 g Avokadai
80 g Tofu
25 g Sojų pupelės (daigintos)
12 g Sezamų sėklos
35 g Sezamų sviestas Tahini
25 g Sojų padažas Tamari
10 g Alyvuogių aliejus (šalto spaudimo)
23 g Citrinos sultys (šviežios)
Kepimo/virimo trukmė:8min
Gaminimo trukmė:10min

Gaminimas

1 Išvirti ryžius.
2 Tofu pakepinti ant alyvuogių aliejaus su tamari padažu bei citrinos sultimis.
3 Dubenyje sudėti virtus ryžius, keptą tofu, avokadą, sojų pupeles.
4 Pabarstyti sezamų sėklas. Pašlakstyti truputį citrinos sulčių ir tahini ir tamari.

Maistinė vertė

Energija 565kcal
Angliavandeniai 56g
Baltymai 16g
Riebalai 34g
Cukrus 0.8g
Maistinės skaidulos 7.7g
Fruktozė 0.2g
Gliukozė 0.2g
Krakmolas 85mg
Sacharozė 0.1g
Vanduo 118g
Galaktozė 62mg
Pelenai 8.7g
Alfa Karotinas 18µg
Beta Karotinas 49µg
Folio rūgštis 0.1mg
Vitaminas A 128iu
Vitaminas A (RAE) 6µg
Vitaminas B6 0.5mg
Vitaminas C 14mg
Vitaminas E 2.3mg
Vitaminas K 19µg
Kriptoksantinas 21µg
Betainas 0.5mg
Cholinas 21mg
Folatas 0.2mg
Folatas (DFE) 0.3mg
Maistinis folatas 0.1mg
Niacinas 5.6mg
Pantoteno rūgštis 1.9mg
Riboflavinas 0.2mg
Beta tokoferolis 36µg
Delta tokoferolis 15µg
Gama tokoferolis 0.3mg
Liuteinas + zeaksantinas 0.2mg
Tiaminas 0.8mg
Kalcis 0.1g
Varis 1mg
Geležis 5.7mg
Magnis 0.1g
Manganas 1.4mg
Fosforas 0.3g
Kalis 0.7g
Selenas 23µg
Natris 1.9g
Cinkas 3.2mg
Glutamo rūgštis 2.3g
Alaninas 0.6g
Argininas 0.9g
Cistinas 0.2g
Glicinas 0.6g
Histidinas 0.3g
Proline 0.7g
Serinas 0.6g
Asparto rūgštis 1.3g
Izoleucinas 0.6g
Leucinas 0.9g
Lizinas 0.7g
Metioninas 0.2g
Fenilalaninas 0.6g
Treoninas 0.5g
Triptofanas 0.2g
Tirozinas 0.4g
Valinas 0.7g
Sočiųjų riebalų rūgštys 4.7g
Mononesočiųjų riebalų rūgštys 17g
Polinesočiųjų riebalų rūgštys 9.7g
Kampesterolis 3.9mg
Beta-sitosterolis 59mg
Fitosterolis 54mg
Stigmasterolis 1.5mg
0.1114