• 15gBaltymų
  • 56gAngliavandenių
  • 12gRiebalų
  • 2.1gCukraus
  • 0gCholesterolio

Avižinė košė

Porcijų: 1

Ingredientai

65 g Avižos
100 g Migdolų pienas
22 g Čija sėklos (Chia)
43 g Braškės
Gaminimo trukmė:5min

Gaminimas

1 Pilnagrūdes avižas užpilti migdolų pienu.
2 Palaukti kol išbrinks.
3 Susipjaustyti braškes kubeliais ir pabarstyti čija sėklas.

Maistinė vertė

Energija 389kcal
Angliavandeniai 56g
Baltymai 15g
Riebalai 12g
Cukrus 2.1g
Maistinės skaidulos 15g
Fruktozė 1g
Gliukozė 0.9g
Krakmolas 17mg
Sacharozė 0.2g
Vanduo 143g
Pelenai 3g
Beta Karotinas 3µg
Retinolis 43µg
Vitaminas A 159iu
Vitaminas A (RAE) 43µg
Vitaminas B6 0.1mg
Vitaminas C 26mg
Vitaminas D 42iu
Vitaminas D3 1µg
Vitaminas D (D2 + D3) 1µg
Vitaminas E 3mg
Vitamin E, pridėtinis 2.8mg
Vitaminas K 0.9µg
Betainas 86µg
Cholinas 2.5mg
Folatas 59µg
Folatas (DFE) 48µg
Maistinis folatas 59µg
Niacinas 2.8mg
Pantoteno rūgštis 1mg
Riboflavinas 0.2mg
Beta tokoferolis 4.3µg
Delta tokoferolis 4.3µg
Gama tokoferolis 34µg
Liuteinas + zeaksantinas 11µg
Tiaminas 0.7mg
Kalcis 0.4g
Varis 0.7mg
Fluoras 1.7µg
Geležis 5.3mg
Magnis 0.2g
Manganas 4mg
Fosforas 0.5g
Kalis 0.5g
Selenas 12µg
Natris 76mg
Cinkas 3.7mg
Glutamo rūgštis 3.2g
Alaninas 0.8g
Argininas 1.3g
Cistinas 0.4g
Glicinas 0.8g
Histidinas 0.4g
Proline 0.8g
Serinas 0.7g
Asparto rūgštis 1.4g
Izoleucinas 0.6g
Leucinas 1.2g
Lizinas 0.7g
Metioninas 0.3g
Fenilalaninas 0.8g
Treoninas 0.5g
Triptofanas 0.3g
Tirozinas 0.5g
Valinas 0.8g
Sočiųjų riebalų rūgštys 1.5g
Mononesočiųjų riebalų rūgštys 2.7g
Polinesočiųjų riebalų rūgštys 7.2g
Trans riebalai 31mg
Fitosterolis 5.2mg
0.1602