• 20gBaltymų
  • 28gAngliavandenių
  • 24gRiebalų
  • 8.2gCukraus
  • 0gCholesterolio

Špinatų sriuba

Porcijų: 1

Ingredientai

24 g Porai
35 g Žiediniai kopūstai
90 g Špinatai (švieži)
250 g Vanduo
14 g Kumino sėklos
10 g Druska
41 g Moliūgų sėklos
100 g Pipirai (aštrūs)
Gaminimo trukmė:5min

Gaminimas

1 Viską mesti į blenderį.
2 Papuošti baziliko lapeliais, čili pipirų prieskoniais bei moliūgų sėklomis.

Maistinė vertė

Energija 366kcal
Angliavandeniai 28g
Baltymai 20g
Riebalai 24g
Cukrus 8.2g
Maistinės skaidulos 8.5g
Fruktozė 0.5g
Gliukozė 0.5g
Krakmolas 0.6g
Sacharozė 0.5g
Vanduo 476g
Galaktozė 90mg
Pelenai 16g
Alfa Karotinas 36µg
Beta Karotinas 5.9mg
Vitaminas A 9976iu
Vitaminas A (RAE) 0.5mg
Vitaminas B6 0.9mg
Vitaminas C 0.2g
Vitaminas E 4.1mg
Vitaminas K 0.5mg
Kriptoksantinas 40µg
Betainas 92mg
Cholinas 75mg
Folatas 0.3mg
Folatas (DFE) 0.3mg
Maistinis folatas 0.3mg
Niacinas 4.9mg
Pantoteno rūgštis 0.8mg
Riboflavinas 0.4mg
Beta tokoferolis 12µg
Delta tokoferolis 0.2mg
Gama tokoferolis 15mg
Liuteinas + zeaksantinas 12mg
Tiaminas 0.4mg
Kalcis 0.3g
Varis 1mg
Fluoras 0.6µg
Geležis 17mg
Magnis 0.4g
Manganas 3.5mg
Fosforas 0.7g
Kalis 1.6g
Selenas 5.9µg
Natris 4g
Cinkas 4.7mg
Glutamo rūgštis 3.3g
Alaninas 0.9g
Argininas 2.5g
Cistinas 0.2g
Glicinas 1g
Histidinas 0.4g
Proline 0.8g
Serinas 0.9g
Asparto rūgštis 1.8g
Izoleucinas 0.8g
Leucinas 1.4g
Lizinas 0.8g
Metioninas 0.3g
Fenilalaninas 0.9g
Treoninas 0.6g
Triptofanas 0.3g
Tirozinas 0.6g
Valinas 0.9g
Sočiųjų riebalų rūgštys 3.9g
Mononesočiųjų riebalų rūgštys 8.7g
Polinesočiųjų riebalų rūgštys 9.5g
Trans riebalai 26mg
Riebalų rūgštys Trans-monoenoic 11mg
Fitosterolis 24mg
0.0755