• 11gBaltymų
  • 58gAngliavandenių
  • 16gRiebalų
  • 9.8gCukraus
  • 0gCholesterolio

Keptos daržovės

Porcijų: 1

Ingredientai

164 g Raudonasis svogūnas
87 g Pomidorai Geltonieji
54 g Pomidorai Raudonieji
67 g Česnakai
12 g Raudonėliai (džiovinti)
13 g Alyvuogių aliejus (šalto spaudimo)
14 g Sojų padažas Tamari
10 g Druska
12 g Kalendrų sėklos
Kepimo/virimo trukmė:25min
Gaminimo trukmė:5min

Gaminimas

1 Supjaustyti raudonąjį svogūną į keturias dalis.
2 kepimo inde sudėti visus ingredientus ir užpilti padažą.
3 Padažas: aliejus, tamari ir pireskoniai.
4 Gerai išmaišyti ir kepti uždengtame inde ant 220.

Maistinė vertė

Energija 379kcal
Angliavandeniai 58g
Baltymai 11g
Riebalai 16g
Cukrus 9.8g
Maistinės skaidulos 16g
Fruktozė 3g
Gliukozė 4.1g
Sacharozė 1.7g
Vanduo 331g
Galaktozė 18mg
Pelenai 16g
Alfa Karotinas 57µg
Beta Karotinas 0.4mg
Likopenas 1.4mg
Vitaminas A 663iu
Vitaminas A (RAE) 33µg
Vitaminas B6 1.3mg
Vitaminas C 51mg
Vitaminas E 4.4mg
Vitaminas K 88µg
Kriptoksantinas 0.8µg
Betainas 1.4mg
Cholinas 38mg
Folatas 98µg
Folatas (DFE) 98µg
Maistinis folatas 98µg
Niacinas 3.4mg
Pantoteno rūgštis 0.9mg
Riboflavinas 0.3mg
Beta tokoferolis 20µg
Delta tokoferolis 0.1mg
Gama tokoferolis 3.1mg
Liuteinas + zeaksantinas 0.3mg
Tiaminas 0.3mg
Kalcis 0.5g
Varis 0.6mg
Fluoras 2.9µg
Geležis 8.9mg
Magnis 0.1g
Manganas 2.4mg
Fosforas 0.3g
Kalis 1.2g
Selenas 13µg
Natris 4.7g
Cinkas 2.3mg
Glutamo rūgštis 2g
Alaninas 0.3g
Argininas 0.7g
Cistinas 94mg
Glicinas 0.3g
Histidinas 0.2g
Proline 0.4g
Serinas 0.3g
Asparto rūgštis 0.9g
Izoleucinas 0.3g
Leucinas 0.5g
Lizinas 0.5g
Metioninas 0.1g
Fenilalaninas 0.3g
Treoninas 0.3g
Triptofanas 0.1g
Tirozinas 0.2g
Valinas 0.4g
Sočiųjų riebalų rūgštys 2.3g
Mononesočiųjų riebalų rūgštys 11g
Polinesočiųjų riebalų rūgštys 2.1g
Fitosterolis 92mg
0.1525