• 14gBaltymų
  • 14gAngliavandenių
  • 30gRiebalų
  • 0.8gCukraus
  • 0.3gCholesterolio

Avokado akys

Porcijų: 1

Ingredientai

143 g Avokadai
87 g Kiaušiniai (vištos)
5 g Druska
9 g Petražolės (šviežia)
Kepimo/virimo trukmė:2min
Gaminimo trukmė:5min

Gaminimas

1 Ant tefloninės keptuvės pakepti kiaušinius su trupučiu druskos. Kepti tik vieną pusę.
2 Kiaušinius uždėti ant perpjauto per pusę avokado ir pabarstyti kapotų petražolių.

Maistinė vertė

Energija 366kcal
Angliavandeniai 14g
Baltymai 14g
Riebalai 30g
Cukrus 0.8g
Maistinės skaidulos 10g
Fruktozė 0.1g
Gliukozė 0.4g
Krakmolas 0.2g
Sacharozė 86mg
Vanduo 178g
Galaktozė 0.1g
Pelenai 8.5g
Alfa Karotinas 34µg
Beta Karotinas 0.5mg
Retinolis 0.1mg
Vitaminas A 1438iu
Vitaminas A (RAE) 0.2mg
Vitaminas B12 0.9µg
Vitaminas B6 0.6mg
Vitaminas C 25mg
Vitaminas D 71iu
Vitaminas D3 1.7µg
Vitaminas D (D2 + D3) 1.7µg
Vitaminas E 3.8mg
Vitaminas K 0.2mg
Kriptoksantinas 46µg
Betainas 1.3mg
Cholinas 0.3g
Folatas 0.2mg
Folatas (DFE) 0.2mg
Maistinis folatas 0.2mg
Niacinas 2.9mg
Pantoteno rūgštis 3.5mg
Riboflavinas 0.6mg
Beta tokoferolis 66µg
Delta tokoferolis 81µg
Gama tokoferolis 0.9mg
Liuteinas + zeaksantinas 1.3mg
Tiaminas 0.1mg
Kalcis 81mg
Varis 0.3mg
Fluoras 1µg
Geležis 3mg
Magnis 56mg
Manganas 0.3mg
Fosforas 0.3g
Kalis 0.9g
Selenas 27µg
Natris 2.1g
Cinkas 2.2mg
Glutamo rūgštis 1.9g
Alaninas 0.8g
Argininas 0.8g
Cistinas 0.3g
Glicinas 0.5g
Histidinas 0.3g
Proline 0.6g
Serinas 1g
Asparto rūgštis 1.5g
Izoleucinas 0.7g
Leucinas 1.2g
Lizinas 1g
Metioninas 0.4g
Fenilalaninas 0.7g
Treoninas 0.6g
Triptofanas 0.2g
Tirozinas 0.5g
Valinas 0.9g
Sočiųjų riebalų rūgštys 5.8g
Cholesterolis 0.3g
Mononesočiųjų riebalų rūgštys 17g
Polinesočiųjų riebalų rūgštys 4.3g
Trans riebalai 33mg
Riebalų rūgštys Trans-monoenoic 23mg
Kampesterolis 7.2mg
Beta-sitosterolis 0.1g
Fitosterolis 0.5mg
Stigmasterolis 2.9mg
0.1089