425kcal10min1
Porcijų:2Ingredientų:9
100 g | Ryžiai Baltieji |
60 g | Grybai Portobello |
45 g | Padažas Teriyaki |
80 g | Agurkai (be žievelės) |
110 g | Avokadai |
15 g | Sezamų sėklos |
15 g | Česnakai |
15 g | Riešutų aliejus |
10 g | Svogūnų laiškai |
1 | Išvirti ryžius. |
2 | Išvirti šparagus iki penkių minučių. Kad dar būtų traškūs. |
3 | Ant tefloninės keptuvės su trupučiu aliejum pakepinti česnaką, grybus, virtus šparagus ir įpilti Teriyaki padažo. |
4 | Patroškinti kelias minutes. |
5 | Dubenyje sudėti ryžius, keptuvės turinį, šviežią avokadą, agurką bei pabarstyti sezamo sėklomis ir svogūno laiškais. |