• 8.5gBaltymų
  • 55gAngliavandenių
  • 20gRiebalų
  • 4.9gCukraus
  • 0gCholesterolio

Portobello grybai su šparagais

Porcijų: 2

Ingredientai

100 g Ryžiai Baltieji
60 g Grybai Portobello
45 g Padažas Teriyaki
80 g Agurkai (be žievelės)
110 g Avokadai
15 g Sezamų sėklos
15 g Česnakai
15 g Riešutų aliejus
10 g Svogūnų laiškai
Kepimo/virimo trukmė:12min
Gaminimo trukmė:10min

Gaminimas

1 Išvirti ryžius.
2 Išvirti šparagus iki penkių minučių. Kad dar būtų traškūs.
3 Ant tefloninės keptuvės su trupučiu aliejum pakepinti česnaką, grybus, virtus šparagus ir įpilti Teriyaki padažo.
4 Patroškinti kelias minutes.
5 Dubenyje sudėti ryžius, keptuvės turinį, šviežią avokadą, agurką bei pabarstyti sezamo sėklomis ir svogūno laiškais.

Maistinė vertė

Energija 425kcal
Angliavandeniai 55g
Baltymai 8.5g
Riebalai 20g
Cukrus 4.9g
Maistinės skaidulos 6.3g
Fruktozė 0.5g
Gliukozė 0.9g
Krakmolas 93mg
Sacharozė 33mg
Vanduo 138g
Galaktozė 44mg
Pelenai 4g
Alfa Karotinas 16µg
Beta Karotinas 78µg
Folio rūgštis 0.1mg
Vitaminas A 161iu
Vitaminas A (RAE) 8µg
Vitaminas B6 0.5mg
Vitaminas C 9.4mg
Vitaminas D 3iu
Vitaminas E 1.2mg
Vitaminas K 26µg
Kriptoksantinas 22µg
Betainas 2.3mg
Cholinas 25mg
Folatas 0.2mg
Folatas (DFE) 0.3mg
Maistinis folatas 80µg
Niacinas 5.7mg
Pantoteno rūgštis 2mg
Riboflavinas 0.2mg
Beta tokoferolis 22µg
Delta tokoferolis 11µg
Gama tokoferolis 0.2mg
Liuteinas + zeaksantinas 0.2mg
Tiaminas 0.4mg
Kalcis 0.1g
Varis 0.6mg
Fluoras 0.4µg
Geležis 4.4mg
Magnis 81mg
Manganas 1mg
Fosforas 0.2g
Kalis 0.6g
Selenas 17µg
Natris 0.4g
Cinkas 1.9mg
Glutamo rūgštis 1.4g
Alaninas 0.4g
Argininas 0.6g
Cistinas 0.1g
Glicinas 0.4g
Histidinas 0.2g
Proline 0.3g
Serinas 0.4g
Asparto rūgštis 0.7g
Izoleucinas 0.3g
Leucinas 0.5g
Lizinas 0.3g
Metioninas 0.2g
Fenilalaninas 0.4g
Treoninas 0.3g
Triptofanas 0.1g
Tirozinas 0.2g
Valinas 0.4g
Sočiųjų riebalų rūgštys 2.5g
Mononesočiųjų riebalų rūgštys 8.6g
Polinesočiųjų riebalų rūgštys 7.5g
Kampesterolis 3.4mg
Beta-sitosterolis 42mg
Fitosterolis 67mg
Stigmasterolis 1.1mg
0.0866