• 17gBaltymų
  • 70gAngliavandenių
  • 40gRiebalų
  • 20gCukraus
  • 0gCholesterolio

Vegetariškas čili

Porcijų: 2

Ingredientai

70 g Svogūnas
145 g Avinžirniai Garbanzo pupelės (konservuotos)
41 g Česnakai
32 g Laiškiniai česnakai
15 g Kalendra (šviežia)
141 g Paprika Raudonoji (saldi)
125 g Kukurūzai Saldieji (konservuoti)
46 g Alyvuogių aliejus (šalto spaudimo)
420 g Pomidorai Raudonieji
46 g Aštrūs čili pipirai Cayenne
123 g Avokadai
21 g Druska
Kepimo/virimo trukmė:20min
Gaminimo trukmė:10min

Gaminimas

1 Ant įkaitinto aliejaus suberti smulkintą česnaką, vėliau svogūną.
2 Suberti avinžirnius, kukurūzus ir patroškinti. Sudėti pomidorus be žievelių.
3 Pagardinti prieskoniais.
4 Valgyti su šviežiu avokadu, kalendra ir laiškiniu svogūnu.

Maistinė vertė

Energija 649kcal
Angliavandeniai 70g
Baltymai 17g
Riebalai 40g
Cukrus 20g
Maistinės skaidulos 22g
Fruktozė 5.3g
Gliukozė 5g
Laktozė 7mg
Maltozė 50mg
Krakmolas 5.1g
Sacharozė 2.7g
Vanduo 468g
Galaktozė 49mg
Pelenai 17g
Alfa Karotinas 0.2mg
Beta Karotinas 7.8mg
Likopenas 5.4mg
Vitaminas A 14800iu
Vitaminas A (RAE) 0.7mg
Vitaminas B6 1.6mg
Vitaminas C 0.2g
Vitaminas E 14mg
Vitaminas K 0.2mg
Kriptoksantinas 1.8mg
Betainas 0.8mg
Cholinas 65mg
Folatas 0.2mg
Folatas (DFE) 0.2mg
Maistinis folatas 0.2mg
Niacinas 6.9mg
Pantoteno rūgštis 1.6mg
Riboflavinas 0.6mg
Beta tokoferolis 0.1mg
Delta tokoferolis 19µg
Gama tokoferolis 0.9mg
Liuteinas + zeaksantinas 4.2mg
Tiaminas 0.4mg
Kalcis 0.3g
Varis 0.8mg
Fluoras 4.4µg
Geležis 8mg
Magnis 0.2g
Manganas 2.4mg
Fosforas 0.3g
Kalis 2.1g
Selenas 10µg
Natris 4.4g
Cinkas 2.9mg
Glutamo rūgštis 2.7g
Alaninas 0.5g
Argininas 0.9g
Cistinas 0.2g
Glicinas 0.5g
Histidinas 0.3g
Proline 0.6g
Serinas 0.6g
Asparto rūgštis 1.5g
Izoleucinas 0.4g
Leucinas 0.8g
Lizinas 0.7g
Metioninas 0.2g
Fenilalaninas 0.6g
Treoninas 0.4g
Triptofanas 0.1g
Tirozinas 0.3g
Valinas 0.5g
Sočiųjų riebalų rūgštys 5.7g
Mononesočiųjų riebalų rūgštys 24g
Polinesočiųjų riebalų rūgštys 6.8g
Kampesterolis 3.1mg
Beta-sitosterolis 47mg
Fitosterolis 86mg
Stigmasterolis 1.2mg
0.1817