649kcal10min0
Porcijų:2Ingredientų:12
70 g | Svogūnas |
145 g | Avinžirniai Garbanzo pupelės (konservuotos) |
41 g | Česnakai |
32 g | Laiškiniai česnakai |
15 g | Kalendra (šviežia) |
141 g | Paprika Raudonoji (saldi) |
125 g | Kukurūzai Saldieji (konservuoti) |
46 g | Alyvuogių aliejus (šalto spaudimo) |
420 g | Pomidorai Raudonieji |
46 g | Aštrūs čili pipirai Cayenne |
123 g | Avokadai |
21 g | Druska |
1 | Ant įkaitinto aliejaus suberti smulkintą česnaką, vėliau svogūną. |
2 | Suberti avinžirnius, kukurūzus ir patroškinti. Sudėti pomidorus be žievelių. |
3 | Pagardinti prieskoniais. |
4 | Valgyti su šviežiu avokadu, kalendra ir laiškiniu svogūnu. |