750kcal15min1
Porcijų:1Ingredientų:11
342 g | Agurotis |
57 g | Svogūnas |
66 g | Paprika Raudonoji (saldi) |
56 g | Paprika Geltonoji |
45 g | Česnakai |
21 g | Juodieji pipirai |
90 g | Pomidorai Raudonieji |
60 g | Sūris Parmezanas |
21 g | Petražolės (šviežia) |
22 g | Alyvuogių aliejus (šalto spaudimo) |
13 g | Druska |
1 | Keptuvėje pakepinti svogūną, česnaką ir smulkiai pjaustytas paprikas ir pomidorus be žievelės. Neperkpeti, pakepti tik vos vos. |
2 | Pagardinti prieskoniais keptuvės turinį. |
3 | Agurotį perpjauti išilgai ir iššimti minkštimą. Jei norite, galima jį pakepti kartu su paprikom. Aš jo nenaudojau. |
4 | SUdėti į aguročio vidų keptas paprikas ir pašauti į orkaitę ant 220 laipsnių. |
5 | Laikas priklausys nuo jūsų aguročio dydžio ir orkaitės. Man užteko 20min. |
6 | Kai iškepa ant viršaus pabarstyti tarkuoto Parmezano ir dar palaikyti orkaitėje kol sūris ištirps. |
7 | Pabarstyti šviežią petražolę. |