• 8.4gBaltymų
  • 51gAngliavandenių
  • 31gRiebalų
  • 14gCukraus
  • 0gCholesterolio

Batatų sriuba su tofu ir daržovėmis

Porcijų: 3

Ingredientai

20 g Alyvuogių aliejus (šalto spaudimo)
32 g Česnakai
40 g Svogūnas
300 g Kokosų pienas (konservuotas)
400 g Vanduo
35 g Agavų sirupas
38 g Imbieras
20 g Karis (milteliai)
25 g Ciberžolė Kurkuma
260 g Bulvės Batatas (saldžiosios)
18 g Druska
40 g Tofu
50 g Kopūstas Raudonasis
40 g Brokoliai
35 g Paprika Raudonoji (saldi)
9 g Juodieji pipirai
Kepimo/virimo trukmė:15min
Gaminimo trukmė:15min

Gaminimas

1 Pilti į puodą kokoso pieną, užvirus sudėti smulkintą svogūną, po to česnaką.
2 Pakepus sudėti saldžiąsias bulves (batatus) ir užpilti vandens.
3 Kai užvirs sudėti prieskonius ir pavirti iki aštuonių minučių.
4 Keptuvėje ant alyvuoių aliejaus pakepinti tofu su druska ir juodaisiais pipirais.
5 Sutrinti sriubą smulkintuvu ir pilti į lėkštę. Ant viršaus sudėti kepintą tofu ir šviežias pjaustytas daržoves.

Maistinė vertė

Energija 481kcal
Angliavandeniai 51g
Baltymai 8.4g
Riebalai 31g
Cukrus 14g
Maistinės skaidulos 10g
Fruktozė 8.1g
Gliukozė 3.3g
Laktozė 31mg
Maltozė 28mg
Krakmolas 11g
Sacharozė 2.6g
Vanduo 353g
Galaktozė 19mg
Pelenai 11g
Alfa Karotinas 12µg
Beta Karotinas 7.7mg
Likopenas 3.9µg
Vitaminas A 12967iu
Vitaminas A (RAE) 0.6mg
Vitaminas B6 0.5mg
Vitaminas C 46mg
Vitaminas E 3.7mg
Vitaminas K 42µg
Kriptoksantinas 58µg
Betainas 3.1mg
Cholinas 42mg
Folatas 58µg
Folatas (DFE) 55µg
Maistinis folatas 58µg
Niacinas 2.1mg
Pantoteno rūgštis 1.3mg
Riboflavinas 0.2mg
Beta tokoferolis 24µg
Delta tokoferolis 1.2µg
Gama tokoferolis 0.4mg
Liuteinas + zeaksantinas 0.3mg
Tiaminas 0.2mg
Kalcis 0.2g
Varis 0.7mg
Fluoras 1.1µg
Geležis 11mg
Magnis 0.1g
Manganas 4mg
Fosforas 0.2g
Kalis 1g
Selenas 8.9µg
Natris 2.8g
Cinkas 2.1mg
Glutamo rūgštis 1.4g
Alaninas 0.3g
Argininas 0.7g
Cistinas 0.1g
Glicinas 0.3g
Histidinas 0.2g
Proline 0.4g
Serinas 0.4g
Asparto rūgštis 1.2g
Izoleucinas 0.3g
Leucinas 0.5g
Lizinas 0.4g
Metioninas 0.1g
Fenilalaninas 0.4g
Treoninas 0.3g
Triptofanas 0.1g
Tirozinas 0.2g
Valinas 0.4g
Sočiųjų riebalų rūgštys 20g
Mononesočiųjų riebalų rūgštys 6.7g
Polinesočiųjų riebalų rūgštys 1.9g
Trans riebalai 4.7mg
Riebalų rūgštys Trans-monoenoic 4.7mg
Fitosterolis 30mg
0.1173