481kcal15min1
Porcijų:3Ingredientų:16
20 g | Alyvuogių aliejus (šalto spaudimo) |
32 g | Česnakai |
40 g | Svogūnas |
300 g | Kokosų pienas (konservuotas) |
400 g | Vanduo |
35 g | Agavų sirupas |
38 g | Imbieras |
20 g | Karis (milteliai) |
25 g | Ciberžolė Kurkuma |
260 g | Bulvės Batatas (saldžiosios) |
18 g | Druska |
40 g | Tofu |
50 g | Kopūstas Raudonasis |
40 g | Brokoliai |
35 g | Paprika Raudonoji (saldi) |
9 g | Juodieji pipirai |
1 | Pilti į puodą kokoso pieną, užvirus sudėti smulkintą svogūną, po to česnaką. |
2 | Pakepus sudėti saldžiąsias bulves (batatus) ir užpilti vandens. |
3 | Kai užvirs sudėti prieskonius ir pavirti iki aštuonių minučių. |
4 | Keptuvėje ant alyvuoių aliejaus pakepinti tofu su druska ir juodaisiais pipirais. |
5 | Sutrinti sriubą smulkintuvu ir pilti į lėkštę. Ant viršaus sudėti kepintą tofu ir šviežias pjaustytas daržoves. |