275kcal90min0
Porcijų:10Ingredientų:9
250 g | Miltai Ruginiai |
250 g | Kvietiniai miltai (pilnagrūdžiai) |
90 g | Rudasis cukrus |
20 g | Druska |
50 g | Linų sėklos (sėmenų) |
50 g | Saulėgrąžų sėklos |
25 g | Kumino sėklos |
500 g | Vanduo |
20 g | Sezamų sėklos |
1 | Sudedame visus ingredientus, užmaišome tešlą kartu su šiltu vandeniu ir paliekame 12val uždengtai. |
2 | Sėklas užplikyti karštu vandeniu prieš naudojant. Sumaišyti iškilusią tešlą su sėklomis ir raugu. |
3 | Kepti 90min 180° temperatūroje. |
4 | Iškepus suvynioti į šlapią lininį rankšluostėlį |
5 | Iškepus suvynioti į šlapią lininį rankšluostėlį. |
6 | P.S. geriausia duoną kepti guminiame inde, tai nereikia jokių aliejų šonų tepliojimui. |