• 6.7gBaltymų
  • 99gAngliavandenių
  • 1.7gRiebalų
  • 48gCukraus
  • 0gCholesterolio

Aviečių ir bananų desertas

Galima sakyti ledai su priedais. Variacijų yra begalės. Pusryčiams ar po pietų vietoj deserto.
Porcijų: 1

Ingredientai

130 g Bananai
70 g Avietės (šaldytos)
30 g Mėlynės (šaldytos)
25 g Džiovintos datulės
30 g Grikiai (neskrudinti)
8 g Cinamonas
Gaminimo trukmė:8min

Gaminimas

1 Šaldytus bananus sutrinti trintuvu su avietėmis ir datulėmis.
2 Į dubenį supilti trintą masę, sudėti mėlynes, pjaustytą bananą, grikių kruopas ir cinamoną.

Maistinė vertė

Energija 397kcal
Angliavandeniai 99g
Baltymai 6.7g
Riebalai 1.7g
Cukrus 48g
Maistinės skaidulos 17g
Fruktozė 15g
Gliukozė 16g
Maltozė 88mg
Krakmolas 7g
Sacharozė 3.2g
Vanduo 183g
Pelenai 2.6g
Alfa Karotinas 53µg
Beta Karotinas 90µg
Likopenas 1.2µg
Vitaminas A 204iu
Vitaminas A (RAE) 9.9µg
Vitaminas B6 0.6mg
Vitaminas C 24mg
Vitaminas E 0.9mg
Vitaminas K 7.4µg
Kriptoksantinas 10µg
Betainas 0.5mg
Cholinas 23mg
Folatas 57µg
Folatas (DFE) 57µg
Maistinis folatas 57µg
Niacinas 3.8mg
Pantoteno rūgštis 1.1mg
Riboflavinas 0.3mg
Delta tokoferolis 34µg
Gama tokoferolis 0.9mg
Liuteinas + zeaksantinas 0.1mg
Tiaminas 0.1mg
Kalcis 0.1g
Varis 0.6mg
Fluoras 2.6µg
Geležis 2.5mg
Magnis 0.1g
Manganas 3.5mg
Fosforas 0.2g
Kalis 0.9g
Selenas 3.9µg
Natris 4.3mg
Cinkas 1.5mg
Glutamo rūgštis 0.9g
Alaninas 0.3g
Argininas 0.4g
Cistinas 97mg
Glicinas 0.4g
Histidinas 0.2g
Proline 0.2g
Serinas 0.3g
Asparto rūgštis 0.6g
Izoleucinas 0.2g
Leucinas 0.4g
Lizinas 0.3g
Metioninas 72mg
Fenilalaninas 0.2g
Treoninas 0.2g
Triptofanas 75mg
Tirozinas 99mg
Valinas 0.3g
Sočiųjų riebalų rūgštys 0.4g
Mononesočiųjų riebalų rūgštys 0.4g
Polinesočiųjų riebalų rūgštys 0.5g
Fitosterolis 23mg
0.1645