• 7.9gBaltymų
  • 42gAngliavandenių
  • 1.6gRiebalų
  • 24gCukraus
  • 0gCholesterolio

Cukinijų ir persimonų salotos

Pagamintas salotas palikite pusvalandžiui šaldytuve, taip išsiskis sultys ir bus daug gardesnės.
Porcijų: 1

Ingredientai

145 g Persimonai (švieži)
155 g Cukinijos
140 g Paprika Raudonoji (saldi)
34 g Bazilikas (šviežias)
12 g Laiškiniai česnakai
Gaminimo trukmė:10min

Gaminimas

1 Nulupkite cukinijos, persimono ir paprikos žieveles.
2 Viską supjaustykite kubeliais.

Maistinė vertė

Energija 189kcal
Angliavandeniai 42g
Baltymai 7.9g
Riebalai 1.6g
Cukrus 24g
Maistinės skaidulos 11g
Fruktozė 11g
Gliukozė 11g
Sacharozė 2.2g
Vanduo 431g
Galaktozė 92mg
Pelenai 3.4g
Alfa Karotinas 28µg
Beta Karotinas 4mg
Likopenas 0.2mg
Vitaminas A 9818iu
Vitaminas A (RAE) 0.5mg
Vitaminas B6 0.8mg
Vitaminas C 0.3g
Vitaminas E 3.6mg
Vitaminas K 0.2mg
Kriptoksantinas 2.8mg
Betainas 0.3mg
Cholinas 23mg
Folatas 0.1mg
Folatas (DFE) 0.1mg
Maistinis folatas 0.1mg
Niacinas 3mg
Pantoteno rūgštis 1.1mg
Riboflavinas 0.2mg
Beta tokoferolis 70µg
Delta tokoferolis 14µg
Gama tokoferolis 0.3mg
Liuteinas + zeaksantinas 3.2mg
Tiaminas 0.2mg
Kalcis 0.1g
Varis 0.5mg
Geležis 3.3mg
Magnis 0.1g
Manganas 1.4mg
Fosforas 0.2g
Kalis 1.4g
Selenas 1.6µg
Natris 13mg
Cinkas 2.1mg
Glutamo rūgštis 1g
Alaninas 0.4g
Argininas 0.3g
Cistinas 100mg
Glicinas 0.3g
Histidinas 0.2g
Proline 0.3g
Serinas 0.3g
Asparto rūgštis 1.1g
Izoleucinas 0.3g
Leucinas 0.4g
Lizinas 0.4g
Metioninas 93mg
Fenilalaninas 0.3g
Treoninas 0.3g
Triptofanas 86mg
Tirozinas 0.2g
Valinas 0.3g
Sočiųjų riebalų rūgštys 0.2g
Mononesočiųjų riebalų rūgštys 0.1g
Polinesočiųjų riebalų rūgštys 0.6g
Fitosterolis 6.9mg
0.0906