• 7.2gBaltymų
  • 57gAngliavandenių
  • 2.8gRiebalų
  • 32gCukraus
  • 0gCholesterolio

Salotos su aštriu ananasų padažu

Salotų ingredientus galima naudoti kokius turite, svarbiausias ir skaniausias reikalas yra padažas.
Porcijų: 1

Ingredientai

210 g Ananasai
230 g Pomidorai Raudonieji
56 g Morkos
30 g Salotos Sėjamosios (žalios)
50 g Cukinijos
13 g Raudonasis svogūnas
35 g Imbierai
8 g Aštrūs čili pipirai Cayenne
15 g Citrinos sultys (šviežios)
Gaminimo trukmė:15min

Gaminimas

1 Supjaustyti visus ingredientus ir sudėti į dubenį.
2 Užpilti padažą.
3 PADAŽAS: sauja pomidorų, ananasų ir šaukštelis imbiero susmulkinti smulkintuvu. Įpilti truputėlį vandens ir čili pipirų. Kam patinka sūriau galima dar druskos.

Maistinė vertė

Energija 246kcal
Angliavandeniai 57g
Baltymai 7.2g
Riebalai 2.8g
Cukrus 32g
Maistinės skaidulos 11g
Fruktozė 8.4g
Gliukozė 7.4g
Krakmolas 0.8g
Sacharozė 15g
Vanduo 576g
Pelenai 3.7g
Alfa Karotinas 2.2mg
Beta Karotinas 8.8mg
Likopenas 5.9mg
Vitaminas A 17190iu
Vitaminas A (RAE) 0.9mg
Vitaminas B6 0.9mg
Vitaminas C 0.2g
Vitaminas E 4.2mg
Vitaminas K 72µg
Kriptoksantinas 0.5mg
Betainas 0.7mg
Cholinas 52mg
Folatas 0.1mg
Folatas (DFE) 0.1mg
Maistinis folatas 0.1mg
Niacinas 4.4mg
Pantoteno rūgštis 1.1mg
Riboflavinas 0.3mg
Beta tokoferolis 29µg
Delta tokoferolis 6µg
Gama tokoferolis 0.4mg
Liuteinas + zeaksantinas 2mg
Tiaminas 0.4mg
Kalcis 0.1g
Varis 0.6mg
Fluoras 6.4µg
Geležis 2.9mg
Magnis 0.1g
Manganas 2.7mg
Fosforas 0.2g
Kalis 1.6g
Selenas 1.4µg
Natris 70mg
Cinkas 1.6mg
Glutamo rūgštis 1.7g
Alaninas 0.3g
Argininas 0.2g
Cistinas 0.1g
Glicinas 0.2g
Histidinas 0.1g
Proline 0.2g
Serinas 0.2g
Asparto rūgštis 1g
Izoleucinas 0.2g
Leucinas 0.3g
Lizinas 0.3g
Metioninas 79mg
Fenilalaninas 0.2g
Treoninas 0.3g
Triptofanas 52mg
Tirozinas 0.2g
Valinas 0.2g
Sočiųjų riebalų rūgštys 0.5g
Mononesočiųjų riebalų rūgštys 0.4g
Polinesočiųjų riebalų rūgštys 1.2g
Fitosterolis 54mg
0.3337