• 9.1gBaltymų
  • 96gAngliavandenių
  • 12gRiebalų
  • 56gCukraus
  • 0gCholesterolio

Šventinis čija pudingas su uogomis

Na nebūtinai turite laukti šventės, juk kiekviena diena yra šventė. Tad kai turite noro galima visada pasigaminti ypatingus pusryčius.
Porcijų: 2

Ingredientai

76 g Čija sėklos (Chia)
56 g Saldžiavaisio pupmedžio milteliai Kerobo
97 g Džiovintos datulės
80 g Vanduo
80 g Avietės (šaldytos)
40 g Avietės (šviežios)
80 g Mėlynės (šaldytos)
8 g Mėtos (šviežios)
Gaminimo trukmė:10min

Gaminimas

1 Nuplikyti datules ir su mikseriu sumalti. Suberti čija sėklas ir leisti išbrinkti.
2 Sluoksniuoti stiklinėje: išbrinkusios čija sėklos, mikseryje sumaltos melynės ir avietės.
3 Papuošti šviežiomis avietėmis ir mėtų lapeliais.

Maistinė vertė

Energija 457kcal
Angliavandeniai 96g
Baltymai 9.1g
Riebalai 12g
Cukrus 56g
Maistinės skaidulos 33g
Fruktozė 17g
Gliukozė 18g
Maltozė 0.1g
Sacharozė 0.3g
Vanduo 138g
Pelenai 3.7g
Alfa Karotinas 16µg
Beta Karotinas 70µg
Vitaminas A 313iu
Vitaminas A (RAE) 15µg
Vitaminas B6 0.3mg
Vitaminas C 14mg
Vitaminas E 0.9mg
Vitaminas K 5.5µg
Betainas 0.4mg
Cholinas 15mg
Folatas 53µg
Folatas (DFE) 34µg
Maistinis folatas 53µg
Niacinas 5.2mg
Pantoteno rūgštis 0.5mg
Riboflavinas 0.3mg
Beta tokoferolis 12µg
Delta tokoferolis 0.2mg
Gama tokoferolis 0.3mg
Liuteinas + zeaksantinas 84µg
Tiaminas 0.3mg
Kalcis 0.4g
Varis 0.8mg
Geležis 5.3mg
Magnis 0.2g
Manganas 2.9mg
Fosforas 0.4g
Kalis 0.8g
Selenas 22µg
Natris 20mg
Cinkas 2.7mg
Glutamo rūgštis 1.6g
Alaninas 0.6g
Argininas 0.9g
Cistinas 0.2g
Glicinas 0.5g
Histidinas 0.3g
Proline 0.5g
Serinas 0.5g
Asparto rūgštis 0.9g
Izoleucinas 0.4g
Leucinas 0.7g
Lizinas 0.5g
Metioninas 0.3g
Fenilalaninas 0.5g
Treoninas 0.4g
Triptofanas 0.2g
Tirozinas 0.3g
Valinas 0.5g
Sočiųjų riebalų rūgštys 1.3g
Mononesočiųjų riebalų rūgštys 1g
Polinesočiųjų riebalų rūgštys 9.2g
Trans riebalai 53mg
Fitosterolis 0.4mg
0.2538