• 17gBaltymų
  • 60gAngliavandenių
  • 3.5gRiebalų
  • 38gCukraus
  • 0gCholesterolio

Cukinijų spagečiai

Šitie spagečiai turbūt įeina į mano megiamiausių patiekalų topą. Tikrai, kas nebandėte, siūlau pasigaminti ir įvertinti.
Porcijų: 1

Ingredientai

315 g Cukinijos
124 g Mangai
95 g Paprika Raudonoji (saldi)
75 g Pomidorai Raudonieji
40 g Pomidorai, saulėje džiovinti
15 g Bazilikas (šviežias)
Gaminimo trukmė:15min

Gaminimas

1 Cukinijas supjaustyti su spiraline tarka.
2 PADAŽAS: visus likusius ingredientus susmulkinti smulkintuvu
3 Užpilkite padažą ant makaronų, papuoškite kapotais bazilikais ir keliais pomidorais.

Maistinė vertė

Energija 290kcal
Angliavandeniai 60g
Baltymai 17g
Riebalai 3.5g
Cukrus 38g
Maistinės skaidulos 14g
Fruktozė 9g
Gliukozė 5.3g
Sacharozė 8.6g
Vanduo 574g
Galaktozė 41mg
Pelenai 9.8g
Alfa Karotinas 0.1mg
Beta Karotinas 3.4mg
Likopenas 20mg
Vitaminas A 7625iu
Vitaminas A (RAE) 0.4mg
Vitaminas B6 1.1mg
Vitaminas C 0.3g
Vitaminas E 3.1mg
Vitaminas K 95µg
Kriptoksantinas 0.5mg
Betainas 0.2mg
Cholinas 63mg
Folatas 0.2mg
Folatas (DFE) 0.2mg
Maistinis folatas 0.2mg
Niacinas 8.2mg
Pantoteno rūgštis 2.6mg
Riboflavinas 0.5mg
Beta tokoferolis 67µg
Delta tokoferolis 9.5µg
Gama tokoferolis 0.3mg
Liuteinas + zeaksantinas 1.6mg
Tiaminas 0.5mg
Kalcis 0.2g
Varis 1.1mg
Fluoras 1.5µg
Geležis 7.4mg
Magnis 0.2g
Manganas 1.8mg
Fosforas 0.5g
Kalis 3.4g
Selenas 3.2µg
Natris 62mg
Cinkas 4mg
Glutamo rūgštis 3.7g
Alaninas 0.8g
Argininas 0.6g
Cistinas 0.2g
Glicinas 0.6g
Histidinas 0.3g
Proline 0.5g
Serinas 0.6g
Asparto rūgštis 2.3g
Izoleucinas 0.5g
Leucinas 0.9g
Lizinas 0.8g
Metioninas 0.2g
Fenilalaninas 0.6g
Treoninas 0.5g
Triptofanas 0.2g
Tirozinas 0.4g
Valinas 0.6g
Sočiųjų riebalų rūgštys 0.6g
Mononesočiųjų riebalų rūgštys 0.5g
Polinesočiųjų riebalų rūgštys 1.3g
Fitosterolis 5.3mg
0.3700