308kcal20min0
Porcijų:8Ingredientų:9
400 g | Morkos |
300 g | Džiovintos datulės |
120 g | Razinos Šviesios |
120 g | Goji uogos (džiovintos) |
20 g | Cinamonas |
100 g | Kokoso drožlės (džiovintos) |
180 g | Bananai |
35 g | Citrinos sultys (šviežios) |
6 g | Vanilės ekstraktas |
1 | Kietasis pyrago pagrindas susideda iš: tarkuotų morkų, nuplikytų karštu vandeniu datulių (200g), razinų ir goji uogų. Su mikseriu pulsuojant sumalti į vientisą masę. Jei silpnesnis mikseris, galite malti dalimis ir po to viską išmaišyti. |
2 | Inde išklokite kietąją bazę ir įdėkite į šaldytuvą pusvalandžiui. |
3 | Pyrago įdaras: kokoso drožlės, šaldyti bananai, likusios datulės, cinamonas, citrinos sultys, vanilė ir vanduo. |
4 | Visus įdaro ingredientus sumalti mikseriu. Vandenį reguliuokite pamažu, kad tekstūra nebūtų per daug skysta. |
5 | Įdarą supilkite ant kietojo pyrago sluoksnio, ant viršaus papuoškite kaip fantazija leis. Ir palikite dar šaldytuve valandai. |
6 | P.S. pagal originalų receptą vietoj razinų dedama šilkmedžio džiovintos uogos. Aš naudoju razinas, o su šilkmedžiu tik papuošiu. |