438kcal20min1
Porcijų:2Ingredientų:12
100 g | Sorų kruopos |
60 g | Avinžirniai Garbanzo pupelės |
50 g | Morkos |
50 g | Pastarnokai |
30 g | Brokoliai |
30 g | Grybai Pievagrybiai |
413 g | Paprika Raudonoji (saldi) |
8 g | Raudonėliai (džiovinti) |
8 g | Kalendrų sėklos |
8 g | Juodieji pipirai |
6 g | Druska |
10 g | Petražolės (šviežia) |
1 | Išskaptuoti paprikas ir išvirti sorų kruopas bei avinžirnius. Pastaruosius galima naudoti ir konservuotus. |
2 | Paprikas ant kepimo popieriaus sudėti ir pašauti penkiom minutėm į orkaitę ant 180°. Kad truputį suminkštėtų ir apkeptų. |
3 | Keptuvėje be aliejaus pakepinti virtas kruopas, smulkiai pjaustytas daržoves, prieskonius kelias minutes ir sufarširuoti į paprikas. |
4 | Paprikas atgal pašauti į orkaitę 15min. |