• 8.8gBaltymų
  • 31gAngliavandenių
  • 1.8gRiebalų
  • 20gCukraus
  • 0gCholesterolio

Spagečiai kitaip

Porcijų: 1

Ingredientai

205 g Cukinijos (mažosios)
100 g Mangai
15 g Gražgarstė Rukola (šviežia)
235 g Pomidorai Raudonieji
Gaminimo trukmė:12min

Gaminimas

1 Cukinijas supjaustyti su spiraline pjaustykle.
2 Mangus galima naudoti ir šaldytus, jei neturite šviežių. Tiesiog mikseryje sumalame su trupučiuku vandens ir kapota rukola.
3 Dubenyje dedame makaronus, padažą ir pomidorus.

Maistinė vertė

Energija 149kcal
Angliavandeniai 31g
Baltymai 8.8g
Riebalai 1.8g
Cukrus 20g
Maistinės skaidulos 6.9g
Fruktozė 7.9g
Gliukozė 4.9g
Sacharozė 7g
Vanduo 509g
Pelenai 3.9g
Alfa Karotinas 0.2mg
Beta Karotinas 1.9mg
Likopenas 6mg
Vitaminas A 4400iu
Vitaminas A (RAE) 0.2mg
Vitaminas B6 0.6mg
Vitaminas C 0.1g
Vitaminas E 2.2mg
Vitaminas K 39µg
Kriptoksantinas 10µg
Betainas 0.3mg
Cholinas 26mg
Folatas 0.1mg
Folatas (DFE) 0.1mg
Maistinis folatas 0.1mg
Niacinas 3.6mg
Pantoteno rūgštis 1.2mg
Riboflavinas 0.2mg
Beta tokoferolis 34µg
Gama tokoferolis 0.3mg
Liuteinas + zeaksantinas 0.8mg
Tiaminas 0.2mg
Kalcis 0.1g
Varis 0.5mg
Fluoras 4.7µg
Geležis 2.6mg
Magnis 0.1g
Manganas 0.8mg
Fosforas 0.3g
Kalis 1.7g
Selenas 1µg
Natris 23mg
Cinkas 2.3mg
Glutamo rūgštis 1.7g
Alaninas 0.4g
Argininas 0.3g
Cistinas 81mg
Glicinas 0.3g
Histidinas 0.2g
Proline 0.2g
Serinas 0.3g
Asparto rūgštis 1.1g
Izoleucinas 0.3g
Leucinas 0.4g
Lizinas 0.4g
Metioninas 0.1g
Fenilalaninas 0.3g
Treoninas 0.2g
Triptofanas 76mg
Tirozinas 0.2g
Valinas 0.3g
Sočiųjų riebalų rūgštys 0.3g
Mononesočiųjų riebalų rūgštys 0.3g
Polinesočiųjų riebalų rūgštys 0.7g
Fitosterolis 16mg
0.1950