418kcal15min1
Porcijų:2Ingredientų:11
120 g | Bolivinė balanda |
45 g | Salierai Valgomasis (stiebai) |
102 g | Paprika Raudonoji (saldi) |
90 g | Avinžirniai Garbanzo pupelės (konservuotos) |
75 g | Grybai Pievagrybiai |
15 g | Alyvuogių aliejus (šalto spaudimo) |
100 g | Druska |
60 g | Pomidorų pasta |
9 g | Juodieji pipirai |
14 g | Petražolės (šviežia) |
35 g | Salotos Sėjamosios (žalios) |
1 | Išvirkite kynvą pagal instrukciją. |
2 | Keptuvėje su trupučiu aliejaus pakepinkite papriką, pievagrybius, avinžirnius. |
3 | Į apkeptas daržoves suberkite virtą kynvą, avinžirnius ir pomidorų pastą. Pakepkite kelias minutes ir pagardinkite prieskoniais. |
4 | Suberkite kapotas petražoles ir pjaustytas salotas. Išmaišykite ir pateikite į lėkštę. |