401kcal30min2
Porcijų:8Ingredientų:8
150 g | Graikiniai riešutai |
80 g | Kokosų pienas (konservuotas) |
100 g | Kakava (milteliai) |
60 g | Saldžiavaisio pupmedžio milteliai Kerobo |
300 g | Džiovintos datulės |
20 g | Kokosų aliejus |
100 g | Anakardžių riešutai |
165 g | Bananai |
1 | Torto padas: graikinius riešutus, kokoso pieną, kakavą (50g) ir saldžiavaisį pupmedžį sutrinkite smulkintuvu. Įdėkite datules (150g) ir sutrinkite iki vientisos masės. Ištepkite formą šia mase. Išdėliokite ne tik apačią bet ir kraštus. Įdėkite į šaldytuv |
2 | Torto įdaras: datules (150g), kokoso aliejų, kakavą (50g) ir anakardžius sutrinkite mikseriu iki vientisos masės. |
3 | Torto padą išdėliokite pjaustytais banano griežinėliais. Ir ant viršaus supilkite šokoladinį torto įdarą. Gražiai sulyginkite. Galite papuošti riešutais ar kakava. Leiskite fantazijai pasireikšti. |
4 | Valandai palikite šaldytuve prieš valgant. |