• 4.9gBaltymų
  • 7.1gAngliavandenių
  • 6.6gRiebalų
  • 4gCukraus
  • 0gCholesterolio

Kepti pievagrybiai

Porcijų: 2

Ingredientai

280 g Grybai Pievagrybiai
25 g Petražolės (šviežia)
45 g Svogūnas
12 g Alyvuogių aliejus (šalto spaudimo)
8 g Druska
Kepimo/virimo trukmė:15min
Gaminimo trukmė:10min

Gaminimas

1 Pievagrybių kotelius nuimti ir truputėlį išskaptuoti, kad būtų nedidelis įdubimas.
2 Dubenyje sumaišyti kapotus svogūnus, petražoles su alyvuogių aliejumi ir druska.
3 Į pievagrybių vidų sudėti įdarą ir pašauti į orkaitę ant 180 laipsnių iki penkiolikos minučių.

Maistinė vertė

Energija 96kcal
Angliavandeniai 7.1g
Baltymai 4.9g
Riebalai 6.6g
Cukrus 4g
Maistinės skaidulos 2g
Baltymai 3.1g
Fruktozė 0.7g
Gliukozė 2.6g
Laktozė 4.5mg
Sacharozė 0.2g
Vanduo 161g
Pelenai 5.5g
Beta Karotinas 0.6mg
Vitaminas A 1053iu
Vitaminas A (RAE) 53µg
Vitaminas B6 0.2mg
Vitaminas C 21mg
Vitaminas D 9.8iu
Vitaminas E 1mg
Vitaminas K 0.2mg
Betainas 13mg
Cholinas 27mg
Folatas 48µg
Folatas (DFE) 43µg
Maistinis folatas 48µg
Niacinas 5.2mg
Pantoteno rūgštis 2.2mg
Riboflavinas 0.6mg
Beta tokoferolis 21µg
Delta tokoferolis 14µg
Gama tokoferolis 0.1mg
Liuteinas + zeaksantinas 0.7mg
Tiaminas 0.1mg
Kalcis 27mg
Varis 0.5mg
Fluoras 0.1µg
Geležis 1.6mg
Magnis 21mg
Manganas 0.1mg
Fosforas 0.1g
Kalis 0.5g
Selenas 13µg
Natris 1.6g
Cinkas 0.9mg
Glutamo rūgštis 0.6g
Alaninas 0.3g
Argininas 0.1g
Cistinas 21mg
Glicinas 0.2g
Histidinas 90mg
Proline 0.1g
Serinas 0.2g
Asparto rūgštis 0.3g
Izoleucinas 0.1g
Leucinas 0.2g
Lizinas 0.2g
Metioninas 51mg
Fenilalaninas 0.1g
Treoninas 0.2g
Triptofanas 57mg
Tirozinas 75mg
Valinas 0.4g
Sočiųjų riebalų rūgštys 0.9g
Mononesočiųjų riebalų rūgštys 4.4g
Polinesočiųjų riebalų rūgštys 0.9g
Kampesterolis 2.8mg
Fitosterolis 14mg
0.1475