722kcal15min0
Porcijų:4Ingredientų:17
605 g | Arbūzas |
45 g | Kalendra (šviežia) |
50 g | Gražgarstė Rukola (šviežia) |
60 g | Mėtos (šviežios) |
135 g | Ridikėliai |
90 g | Saulėgrąžų sėklos |
250 g | Sūris Fetos |
80 g | Žemės riešutai |
70 g | Imbierai |
95 g | Paprika Raudonoji (saldi) |
95 g | Paprika Geltonoji |
40 g | Sojų padažas Tamari |
45 g | Alyvuogių aliejus (šalto spaudimo) |
35 g | Sezamų aliejus |
50 g | Laimo citrina |
10 g | Druska |
10 g | Juodieji pipirai |
1 | Supjaustyti dubenyje arbūzą kubeliais, girežinėliais ridikėlius. Patrupinti fetos sūrį, šviežias žoleles ir sėklas. |
2 | Ant salotų užpilti padažą. |
3 | PADAŽAS: viską sumalti į vientisą skystą masę: imbieras, paprikos, sojų padažas, alyvuogių ir riešutų aliejai, laimo citrinų sultys, druska ir pipirai. |
4 | P.S. skanu kai saulėgrąžas ir žemės riešutus prieš tai paskrudini be aliejaus ant keptuvės. |