• 17gBaltymų
  • 72gAngliavandenių
  • 18gRiebalų
  • 19gCukraus
  • 0gCholesterolio

Avižinė košė su vaisiais

Avižinė košė man skaniausias maistas pusryčiams ever. Šį kartą toks savaitgalinis vaizdelis su iš daržo skintomis braškėmis..
Porcijų: 1

Ingredientai

60 g Avižos
12 g Braškės
70 g Bananai
28 g Migdolai
12 g Agavų sirupas
Gaminimo trukmė:5min

Gaminimas

1 Avižas užpilti karštu vandeniu ir uždengus palaikyti kelias minutes kad išbringtų.
2 Susipjaustyti bananą, braškes ir nuplikyti migdolus.
3 Ant avižų sudėti vaisius ir migdolus. Pasaldinti agavų sirupu.

Maistinė vertė

Energija 499kcal
Angliavandeniai 72g
Baltymai 17g
Riebalai 18g
Cukrus 19g
Maistinės skaidulos 12g
Fruktozė 10g
Gliukozė 5.3g
Maltozė 18mg
Krakmolas 4g
Sacharozė 2.8g
Vanduo 72g
Galaktozė 20mg
Pelenai 2.5g
Alfa Karotinas 18µg
Beta Karotinas 31µg
Vitaminas A 66iu
Vitaminas A (RAE) 3.2µg
Vitaminas B6 0.4mg
Vitaminas C 15mg
Vitaminas E 7.4mg
Vitaminas K 3µg
Betainas 0.2mg
Cholinas 24mg
Folatas 66µg
Folatas (DFE) 66µg
Maistinis folatas 66µg
Niacinas 2.2mg
Pantoteno rūgštis 1.2mg
Riboflavinas 0.5mg
Beta tokoferolis 66µg
Delta tokoferolis 28µg
Gama tokoferolis 0.2mg
Liuteinas + zeaksantinas 19µg
Tiaminas 0.6mg
Kalcis 0.1g
Varis 0.7mg
Fluoras 1.9µg
Geležis 4.1mg
Magnis 0.2g
Manganas 3.8mg
Fosforas 0.5g
Kalis 0.7g
Selenas 2.1µg
Natris 2.8mg
Cinkas 3.4mg
Glutamo rūgštis 4.1g
Alaninas 0.8g
Argininas 1.4g
Cistinas 0.3g
Glicinas 0.9g
Histidinas 0.4g
Proline 0.9g
Serinas 0.7g
Asparto rūgštis 1.7g
Izoleucinas 0.6g
Leucinas 1.2g
Lizinas 0.6g
Metioninas 0.2g
Fenilalaninas 0.9g
Treoninas 0.5g
Triptofanas 0.2g
Tirozinas 0.5g
Valinas 0.8g
Sočiųjų riebalų rūgštys 1.9g
Mononesočiųjų riebalų rūgštys 10g
Polinesočiųjų riebalų rūgštys 5g
Trans riebalai 4.2mg
Riebalų rūgštys Trans-monoenoic 3.4mg
Kampesterolis 1.4mg
Beta-sitosterolis 36mg
Fitosterolis 13mg
Stigmasterolis 1.1mg
0.1472