138kcal20min2
Porcijų:24Ingredientų:8
200 g | Anakardžių riešutai |
200 g | Migdolai |
150 g | Grikiai (daiginti) |
20 g | Džiovintos datulės |
30 g | Agavų sirupas |
40 g | Kakava (milteliai) |
20 g | Kokosų aliejus |
30 g | Kanapių baltymai (milteliai) |
1 | Riešutus su datulėmis užpilti karštu vandeniu ir palaikyti pusvalandį. |
2 | Gerai išplauti ir nusausinti. |
3 | Visus ingredientus susmulkinti smulkintuvu. Aš daigintus grikius susmulkinu pusę kiekio, likusius palieku daigintus. |
4 | Dubenyje sudėti visus ingredientus ir gerai išmaišyti. |
5 | Ant kepimo popieriaus suformuoti didelį blyną ir supjaustyti norimais gabaliukais. |
6 | Galima valgyti ir tokius, bet jie bus kiek drėgnoki. |
7 | Norint jų sausesnių - būtinai padžiovinkite su dehidratoriumi. |
8 | Iš šio kiekio produktų gaunasi 24 gabaliukai. |