828kcal15min1
Porcijų:1Ingredientų:10
80 g | Garbanotosios trūkažolės |
60 g | Gražgarstė Rukola (šviežia) |
50 g | Graikiniai riešutai |
20 g | Rudasis cukrus |
2 g | Kriaušės |
100 g | Sūris Mėlynasis pelėsinis (28%) |
2 g | Balzamiko actas |
4 g | Alyvuogių aliejus (šalto spaudimo) |
1 g | Medus |
1 g | Juodieji pipirai |
1 | Nuplaukite - nusausinkite trūkažoles ir gražgarstes. |
2 | Į sausą keptuvę suberkite riešutus. Kelias minutes pakepinkite, kol riešutai karamelizuosis. |
3 | Supjaustykite kriaušes stambiomis skiltelėmis ir apkepkite karštame aliejuje 3 minutes. |
4 | Išdėliokite viską lėkštėje. |
5 | Paruoškite padažą – atskirai iš lėto sumaišykite balzaminį actą, aliejų ir medų bei pagardinkite juodaisiais pipirais. |
6 | Apliekite ką tik paruoštu padažu. |