131kcal15min0
Porcijų:15Ingredientų:6
60 g | Burnočio sėklos Quinoa pops |
280 g | Figos (džiovintos) |
80 g | Graikiniai riešutai |
100 g | Džiovintos datulės |
110 g | Bananai |
15 g | Kokosų aliejus |
1 | Pirmiausia į elektrinį trintuvą dedame datules, šaukštą kokosų aliejaus ir bananą. Kai jau matote, kad viskas virsta vientisa mase, dedame figas ir pulsuojančiu režimu sukame kol susimaišys. |
2 | Spragintas burnočio sėklas sumaišyti atskirame inde su sumaltais graikiniais riešutais. Galiausiai viską sumaišyti su iš trintuvo gauta mase. Patogiausia tai atlikti rankomis. |
3 | Skardą ar bet kokį turimą indą ištiesti kepimo popieriumi ir ja padengti pagaminta mase maždaug 2cm storio. Pašauti į kamerą keliom valandom. |
4 | Ištraukus iš kameros supjaustyti norimo dydžio gabalėliais. |
5 | Galima laikyti kameroje iki dviejų savaičių. |